Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 9 augusti

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Tisdag 9 augusti 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är här idag för att förkunna att ”Den Nya Världen” har börjat. Allt finns nu på plats och utdelningen har börjat från de många fonder som vi har pratat om. Er värld kommer snart inte att fungera via automatik. Nu krävs det att man tänker i nyare och ljusare banor. Allt överflöd som skänks till mänskligheten ska ges tillbaka till mänskligheten och Gaia till de områden där det bäst behövs och som gynnar helheten på planeten. Alla ska värderas lika och Gaia, precis ni själva, behöver bli av med alla gifter som satt sig i kroppen. Teknologin finns, den behöver bara tas fram och användas. Experter finns, de behöver bara komma fram och erkännas för de experter de är. Forskare som har koncentrerat sig på helheten och har förståelse för hur matrisen i stort fungerar borde få komma fram med sina forskningsresultat. De vet och förstår vad som behövs för att en kropp ska läka och fungera oavsett vilken kropp det gäller stor eller liten.

Släpp rädslan, se det nya an med stor tillförsikt. Det är här för att hjälpa er in i en värld som består av stor glädje och kärlek, där allt kan leva i samklang med varandra. Vi har alla något att bidra med till denna värld och när det är dags för er att bidra med något så kommer ni att göra det. Ni kommer att få full insikt om er gåva och vad ni kommer att bidra med i den nya värld som ni nu bygger upp. Ni gör alla något om det så bara är i tanken, ty även tankar kommer så småningom att manifesteras. Det viktigaste är att ni öppet ta till er allt det nya som kommer och förstår att det är för ert eget bästa.

Visionera om den nya värld som ni träder in i med glädje och kärlek i hjärtat. Visionera den bästa av världar och sätt hopp och tro därtill. Det kommer inte att dröja länge innan ni står i den värld som du själv har drömt om. Underbara tider väntar kära folk på Jorden och vi är så stolta och glada över att ni lyckades till slut. Vi ser inga mer hinder utan vägen ser ljus och vacker ut. Ert kollektiva beslut står fast och har vuxit sig starkare. Den större delen av befolkningen på Jorden vill leva i fred och frihet nu. De längtar efter glädje och kärlek och att kunna få lufta sina vingar. Det har varit alldeles för trångt för själen, för att den ska kunna växa, men nu ser den fram emot att kunna få flyga igen och ge uttryck för sin kreativa förmåga. Det kommer att sätta färger på tillvaron, kära vänner. Det gråa ersätts med allsköns färger och själen kommer att trivas som fisken i vattnet, då den behöver uttrycka sig själv på mångahanda vis.

Ja det är en härlig tid som väntar, kära folk på Jorden. En tid av nydaning och omvälvning, en tid för möten och kärlek, en tid för förening och förståelse för den enhet som ni är, den matris som ni tillhör både i det lilla som i det stora. Från din egen matris i hjärtat (din högre själsmatris) till din tvillingmatris, familjematris, släktmatris.. och till slut din jordmatris. Detta kan fortsätta men det gör vi inte här. Förstå bara att allt hör samman i en enhet och ni är aldrig ensamma. Allt finns med dig och runt om dig. Allt verkar från dig ut i universum och tillbaka. Vi är allt eller inget, det är ni som bestämmer vad er gräns går. Allt finns för dig att ta del av om du beslutar dig för att göra det.

Med dessa ord säger jag farväl. Mitt hjärta slår för Er och jag skickar så mycket kärlek som jag förmår.

Högaktningsfullt

Judas

Du gillar kanske också...