Meddelande från änglarna via Ann Albers, 11 oktober 2014

Meddelande från Änglarna

11 oktober, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Det finns ingen tidpunkt i era liv när ni inte har stöd. Det finns ingen tidpunkt i era liv när ni måste lösa ett enda problem på egen hand. Ändå kämpar så många av er för att hitta lösningar på livets utmaningar utan att sträcka ut en hand för hjälp från himlarna. Vi förstår att andra människor har gjort er besvikna och vi förstår att, ibland kära ni, förväntar ni er till och med besvikelse från Gud.

Kan ni få hjälp i era liv? Vi skulle fråga, ”Är ni villiga att tro och att ta emot?” För ärligt talat finns hjälp alltid där. Gud finns alltid där. Era änglar finns alltid där. Vi vill hjälpa er. Vi vill göra era liv enklare. Men det är upp till er att bestämma hur mycket vi har tillåtelse att hjälpa till. Om ni ber om om hjälp, men djupt inom er tror att ”ingen lyssnar” eller ”ingen bryr sig”, då kära ni, kan vi bara hjälpa till i en viss utsträckning.

Istället kan vi jobba på att töja era uppfattningar. Ni kan säga till er själva, ”Jag kanske har blivit besviken tidigare. Jag kanske inte helt och hållet tror på Gud. Kanske skulle jag ge det en andra chans.” Ni kan be som ett oskyldigt barn, ”Kära Gud, kära änglar, jag har känt mig besviken tidigare och jag vet fortfarande inte om jag helt och hållet tror på er hjälp och kärlek till mig, men jag vill tro. Snälla hitta sätt att nå in i mitt hjärta och visa mig er kärlek. Snälla hitta sätt att hjälpa mig att öppna mig vänligt och mjukt för att ta emot.” Sedan kära ni, ta emot på det enklaste möjliga sätt. Ta ett andetag. Tänk att ni sakta och djupt andas in kärlek.

Vi finns alltid där. Gud finns alltid där. Vi väntar tålmodigt på att ni öppnar upp för att helt och hållet ta emot vår hjälp. När ni känner att era böner inte blir hörda, fråga er själva, ”Är jag villig att tro? Är jag villig att ta emot?” Om ni inte kan komma till den punkten på egen hand, be oss om hjälp, till och med med detta. ”Kära Gud, kära änglar, hjälp mig att tro på er kärlek. Hjälp mig öppna upp för att ta emot, på det vänligaste möjliga sätt.” Tro kära ni. Vi är med er lika säkert som solen finns bakom molnen, väntandes på att lysa på er och hjälpa er att få mer ljus i varje del av era liv.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

You may also like...