Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 15 april 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 15 april 2021

 

New Solar Plexus Chakra Activations ∞The 9D Arcturian Council, Channeled

 

Nya Aktiveringar av Solarplexus Chakrat ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så väldigt förtjusta i er alla. Vi känner så mycket kärlek till mänskligheten och till var och en av er som individer att det är en absolut belöning för oss att vara till tjänst för er. Vi har gett er energiöverföringar, tillsammans med dessa uppdateringar, från början, och vi är glada att kunna säga att vi ser att ni mottar energetiskt det vi skickar er och att ni faktiskt kan acklimatisera er till dessa energier mycket snyggt.

På senare tid har vi skjutit in några aktiveringar för era solarplexus chakran, för vi kan se och känna hur kraftlösa så många människor känner sig på Jorden, och vi vill hjälpa till. Vi vill att du hela tiden ska bli påmind om hur mäktig du är, och vi vill att du ska känna din fria vilja, ditt oberoende och ditt självförtroende som flyter fritt så att du en gång för alla kan inse att du skapar din verklighet där på Jorden, och ingen annan gör det.

Sedan pandemin började har det kommit fler berättelser om vad som händer och vad som kommer att hända än någonsin tidigare i människans historia, och det har varit så många människor på jorden som har känt behovet av att ge bort sin kraft till en historia, till en berättelse, för att vara informerade, för att veta vad man ska undvika, vem man misstro och så vidare. Det har kommit så långt att människor har mer förtroende för vad de omöjligt kan verifiera än vad som ligger rakt framför dem, och det är nu inte dags att leta utanför er själva för information, för spekulationer och för förutsägelser om vad kommer att hända och när.

Ni behöver alla gå in och känna efter den kraft som vilar i var och en av er, och den kraften kommer att kännas med ännu större intensitet på grund av de senaste solplexusaktiveringarna som vi har tillhandahållit och som era guider har kunnat implementera, eftersom de har mycket att säga om vad som är lämpligt för er att ta emot. Och naturligtvis har era högre jag också den auktoriteten. Vad vi gör är att vi erbjuder det vi tror kommer att hjälpa dig, och sedan gör du och ditt team resten.

Vi vill bara att ni ska veta att ni har möjlighet att ta emot från oss och från alla andra hjälpare som ni har i hela universum och bortom. Men det kommer alltid att vara upp till er att slappna av, släppa er spänning och ångest och släppa in det som är rätt för er. Vi har sett fler och fler människor göra detta, särskilt de av er som anpassar sig till våra överföringar, och vi är mycket nöjda med resultaten. Vi vet att med denna nyvunna känsla av kraft inom er kan ni alla skapa underbara verkligheter för er själva och för hela mänskligheten att njuta av.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...