Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 december 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 december 2021

 

Telepatisk Kommunikation med Arkturien

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upptäckt nya sätt att ta kontakt med de av er som önskar den kontakten med oss. Vi vet att ni är mycket beroende av er teknik för att hålla kontakten med varandra, men ni använder inte teknik för att få kontakt med era husdjur och andra djurvänner. Det är faktiskt mer sannolikt att ni chattar telepatiskt med en av era djurvänner. Och så, ett av sätten som vi har nått ut till er är i de ögonblicken när ni kommunicerar med ett av era husdjur eller några andra djurvarelser som ni vill få kontakt med.

Vi kommer att glida in något under dessa samspel. Vi gör detta regelbundet, och nu uppmanar vi er att vara uppmärksamma på vad ni öppnar upp er för när ni är i kommunikation med djurriket. Några av er kommer till och med att kommunicera med träd, växter, blommor och alla medlemmar i växtriket, och det är en annan gång då vi kommer att smyga in ett meddelande, bara för er.

Nu är det viktigt för er att inse att telepatisk kommunikation är verklig och att ni kan få ett klarhörande meddelande eller ett klarvetande när ni är avslappnade och när ni har sänkt ner er mentala vakt. Och självklart kan ni uppleva ett budskap genom klarkännande och synskhet. Vi har många sätt att leverera meddelanden till er, och ni har många sätt att ta emot och tolka dessa meddelanden. Sättet som den här kanalen talar för oss just nu är bara ett av sätten på vilka vår energi kan översättas till något som är användbart för er alla.

Nu vill vi fortfarande att ni ska söka den kontakten med era växt- och djurvänner. Vi vill att ni ska förvänta er att få något tillbaka från dem när ni når ut till dem, men också vara uppmärksamma på vad mer ni får, för vi kommer alltid att försöka få mer och mer kontakt med alla er som är intresserade av att få kontakt med oss. Och vi vet att fler och fler människor tror på möjligheten av den kontakten varje dag.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...