Frågor och Svar från Per Staffan, 27 november

 

Frågor och Svar

Hej .

jag undrar om skeppen som ska komma till Jorden och återställa den med sin teknik. Måste vi då skickas till Agartha?
hälsningar

Elizabeth

 

 

Hej Elisabeth,

Tack för din fråga, kanske andra undrar samma sak.

I din formulering spårar jag en viss tvekan eller rädsla för att åka till Agartha. Agartha är samma plats som Asa-gudarna kommer ifrån. Enligt den nordiska mytologin var det närmast att jämföra med paradiset. De kallade det för Asgård – samma rot på ordet som Agartha.

Vi människor skräms av det vi inte känner till. Men som sagt Agartha är inget att skrämmas inför. Det är vackert, harmoniskt och närmast ett paradis.

På frågan om du måste, så finns det inga ”måsten” i dessa sammanhang. Du behöver inte stiga upp, och du behöver inte åka till Agartha. Innan det blir aktuellt att åka till Agartha, vilket inte är det första som kommer att ske, så kommer vi alla att undervisas och informeras. Vi som ett samhälle eller kollektiv måste höjas betydligt högre innan vi kan släppas in i Agartha. Så färden till Agartha ligger ganska sent i ”programmet”. Till exempel så kommer utomjordingar först ha landat och vi får våra individuella handledare, och invånare från Agartha kommer upp till ytvärlden, det blir överflöd och fred på Jorden mm.

Det finns två anledningar till att vi behöver, om vi vill, åka till Agartha, kanske båda lika väsentliga. Det har konstruerats levande och individuella Ljuskristallkamrar för var och en av oss där. Att spendera ca 3 dagar i dem kommer att behövas för att ”möblera om” vårt DNA så att vi helt och fullt når den femte dimensionen. Vårt DNA återgår då till den formation det hade innan Atlanterna startade sina experiment på våra förfäder.

Den andra anledningen är att Moder Gaia behöver och kommer att stuva om på ytan. Det innebär nya kontinenter, nya berg, jordskalv och jordbävningar, en ändrad havsnivå…, för att återföra ytvärlden till sitt ursprungliga skick. Ytvärlden kommer då att vara omöjlig att bo på.

Allt detta kommer vi att informeras om i mer detalj än den kunskap vi har idag. Var och en kan sedan fatta sitt beslut på både en själsnivå och med sinnet.

Jag hoppas detta kan vara till hjälp,

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...