Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar

Frågor och Svar, 4 april 2014


Hej Per Staffan,

Jag undrar hur man märker och ser om det är någon av reptilsläktet och de "mörka" i ens närhet?

Tacksam för svar.

Mvh Rose


Svar:

Hej Rose,

Ja, på det fysiska planet kan du i vissa fall se vilka som har reptilgener. Dessa individer kallas också för “shape shifters”, dvs “de som ändrar form”. De kan med andra ord gå från mänsklig form till en reptilsk form, snarast vad som kallas Dracos rasen. Du kan googla på dracos och reptilian tillsammans så hittar du lätt bilder och förklaring på hur dracos rasen ser ut. När dessa individer börjar sin formändring så är det första som sker att ögonen, eller pupillerna ändrar form från runda till avlånga - där ovalen står på sin spets. Det liknar de pupiller som vanliga reptildjur har. Det finns gott om bilder på nätet med bilder på sådana ögon hos individer.

Detta är dock svårt att se eftersom dessa individer är noga med att göra sina formändringar privat. Prinsessan Diana lär ha sagt att “dessa personer” inte är mänskliga - med syfte på den engelska kungafamiljen.

Hur kan du se att någon är mörk i allmänhet? Om du träffar på någon mycket högt upp i den mörka hierarkin kan du känna ett hot och rädsla inför sådana individer. Du lär dock inte träffa på dem, utan vad du träffar på i allmänhet är vanliga jordemänniskor med olika grader av Ljus och mörker inom sig. Med andra ord hur långt deras utveckling har gått mot Ljuset. En individ med mörk inriktning saknar kärlek och medkänsla.

I Ljus och Kärlek,

Per