Startsida Blog Om Sajten Kontakta


Söndagsmeditation 16 februari 2014
Av Lena ÄnglaliljaMålning av Lena Änglalilja

 

Vi börjar med att ta ett djupt andetag och andas in all den goda energi från änglarna och i varje utandning, släpp taget om allt som kan påverka eller stör oss.

Bara låt det gå . (andas)

Och som vi fortsätter att andas in och ut mycket djupt , uppmanar vi dina skyddsänglar och ärkeänglarna att göra sin närvaro känd .
Känn hur de ställer sig runt din kropp och skickar frid och ro till ditt hjärta.

Ärkeängeln Michael vid din högra sida, Ärkeängeln Gabriel vid din vänstra sida, Ärkeängeln Rafael bakom dig och Ärkeängeln Uriel framför dig. Moder Sol ovanför dig och Fader Måne under dig.

Och kanske kan du nu känna dem runt dina axlar, huvudet, hjärtat, eller andra delar av kroppen. Du känner dem som en stickande, pirrande känsla och värme eller bara en känsla i allmänhet av trygghet och fred.

Även om du inte riktigt kan känna dem just i denna stund, vet att de är med dig och redo, villiga att hjälpa dig med vad kommer att ge dig frid .
Du kan tänka på en fråga som du har för änglarna eller be om en förfrågan om deras hjälp, och bara ta en stund och mentalt ställa den till dina änglar nu.

Andas djupt och lugnt

Och vi låter denna fråga, överlämnas till dina änglar.

Vi släpper alla bekymmer om hur din bön kommer att besvaras och vi litar på den oändliga visdomen, som ger alla meddelanden till dig och från dig genom dessa vackra, härliga änglar. Svaret kan komma till dig i form av en dröm, eller att du hör upprepade meningar eller ord.

Vi ber änglarna att omge dig med extra isolering av skyddande kärlek och hjälper dig att ha härliga upplevelser, underbara nya erfarenheter och möjligheter, och bara känna Gudomlig frid i ditt hjärta och ditt sinne, i dag, i morgon och för all framtid.

Vi tackar alla Änglar för denna stund.

Lena Änglalilja www.st-germain.se