Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 1 nov 2012Fråga:

Hej.

Har en fundering, som du också får lägga upp på er sida.

Vi skapar vår verklighet med våra tankar och känslor och att det vi har inom oss ser vi utanför oss. Förstår detta och som jag läser på sidan, att vi attraherar allt till oss med den frekvens vi har inom oss.

Tror mig förstå från texterna här att vi som läser dessa och tror på det, gillar det etc, är ljusväsen och då på en nivå kommit lite längre just nu.

Hur går detta ihop, känns som vi i så fall har svårt dra till oss andra, både att umgås med och vara ljus för, då energi/frekvens skillnaden är stor.

Tänker så här. Om de som är ljusarbetare borde ha mer ljus och en högre frekvens, vilket borde göra att vi inte drar till oss de vanliga jordmänniskorna (tänker inte nu negativt eller bättre/sämre) som vi skall ge och hjälpa med vårt ljus. Lite moment 22.

Tänker även på att träffa vänner som inte är i detta tänket. Kan känna ibland att människor drar sig tillbaka som något påverkar dem utan att förstå det.

Hoppas du förstår mina tankegångar.

Vänliga hälsningar
Mats (skickat mobilt)

Svar från Per Staffan:

Hej Mats,

Tack för dina funderingar. Jag skulle kanske vilja förskjuta ditt tankesätt något. Andra vanliga som du säger, jag föredrar att kalla ”ej uppväckta”, dras till dig och alla av ljuset för även om de har ett mindre ljus än vad du har så attraheras de till ditt ljus och känner värme och kanske kärlek därifrån. Förmodligen är det du som inte är trakterad av dem och eventuellt kan de känna det och känner sig då bortstötta av dig. Här är det inte en ömsesidig attraktion utan en ensidig. Det kan ju också så vara att de inte är attraherade av dig, för de förstår sig inte på dig.

Dina närmare vänner finner du bland ljusarbetare, likasinnade, och det är en ömsesidig attraktion. Samtidigt har du som ljusarbetare ett visst ansvar att hjälpa de som ej är uppväckta, om de ber om hjälp och känner sig attraherade till dig. Du har ingen skyldighet att hjälpa dem om de inte vill det.

Du kan eventuellt vara attraherad till vissa av de som ej är uppväckta för som en ljusarbetare har du inom dig att hjälpa om du kan och om de vill.

Jag hoppas att detta kan vara till någon hjälp.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)