Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 5 juli 2013Fråga:

Hej!

Jag har en undran över relationer i upplyftningen, kommer vi att leva i parrelationer som man och hustru eller? Tvillingflammor stod det om, att vi skulle möta vår tvillingflamma. När händer det? Jag har inte märkt nåt. Vill gärna få klarhet i mina funderingar.

mvh Anette

Svar från Per Staffan:

Hej Anette,

Ja, det är nog många som har liknande frågor som du har. Jag skall försöka belysa. Vissa aspekter skrivs det inte så mycket om, men en del saker har jag lagt på minnet, från mitt läsande.

Jo, tvillingflammor skall vi möta. Det kan dock vara så att för vissa så befinner sig tvillingflamman på andra sidan och ger hjälp och stöd åt den som har tagit på sig det jordliga uppdraget. Då blir inte mötet förrän efter uppstigningen till 5D. Andra kan finna sin tvillingflamma på Jorden nu, med ett parallellt eller gemensamt uppdrag.

Det finns många som nu spekulerar om vem som är deras tvillingflamma. Jag känner till exempel till åtminstone tre kvinnliga kanaler som påstår sig vara Lady Portia på Jorden. Lady Portia är naturligtvis St Germains tvillingflamma. Samtidigt tar andra kanaler emot meddelanden från Lady Portia från andra sidan. Så läget är ganska förvirrat.

Du undrar om parrelationer i 5D. Det har inte skrivits värst mycket om detta. Jag antar att det är för att en viss utveckling måste till med oss innan vi kan ha och förstå relationer såsom de har i 5D.

Jag har förstått att de har relationer och sexuella relationer, men SaLuSa har sagt – ”vi har inte sex såsom ni”. Det syftar nog inte på det mekaniska/fysiska utan på ett mer upphöjt sätt, en mer kärleksfylld akt, än vad vi i 3D utför.

Jag har också hört uttalanden i samband med sex som att ”finns det något bättre sätt att kärleksfullt lära känna någon”. Jag har också läst om en ”frihet att ha flertal relationer”.

Man får nog sätta detta i samband med att de ser kroppen som vårt färdmedel (vehicle), som vårt skal, och lägger inte vår fulla identitet i vår kropp. Det är vårt medel för upplevelser.

Så, jag tror mig se att den traditionella parrelationen, som man och hustru, som då ofta innebär ett uteslutande av andra nära relationer, med eller utan sex, är nog något som inte kommer att finnas kvar. Att ha en nära relation med sin tvillingflamma, när han/hon har hittats kommer dock, men utan att innebära ett uteslutande av andra relationer.

Vi har ju uppfostrats av kyrkan, i stort sett, att se sex utanför äktenskapet eller med flera partners, som en synd. Och de flesta av oss känner oss nog säkra på det sättet. Att ha fler och mer öppna relationer kommer nog att kräva en väsentlig andlig utveckling för oss alla innan det kan accepteras och inte leda till smärta och lidande, för det skulle inte vara förknippat med hemlighetsmakeri. Allt måste ske öppet och ärligt, i sanning.

Det är kanske allt jag kan säga om ämnet. Hoppas det kan vara till nytta.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)