Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 8 juli 2013Fråga:

Hej
Jag har varit "öppen" i 5 år och de senaste 2 åren betraktat mig som ljusbärare. Jag hjälper människor i min dagliga verksamhet. Men den senaste månaden har jag tappat lusten. Jag hjälper människor i mitt yrke, men sedan är det stopp. Tidigare har jag försökt berätta för alla som vill höra på, om energier och om andevärlden. Men nu är det också stopp. Jag upplever inga sensationer, bara oförklarlig sorg ibland, och som sagt att jag tappat lusten. Ungefär som "backa bandet, jag vill vara som alla andra". Vad är det som händer? Och hur ska jag kunna få tillbaka lusten för Ljusarbete?

KerstinSvar från Per Staffan:

Hej Kerstin,

Tack för dina frågor. Jag vill kommentera på ett par olika plan.

För det första är det helt ok att inte gå ut och berätta för andra om energier och andevärlden, särskilt om de inte är intresserade. Vi skall inte predika, utan rådet ges att enbart svara på frågor från de mindre uppväckta. Annars kan man kanske tappa energin.

Du upplever sorg, oförklarligt. Det får mig att tänka på hur det inströmmande ljuset gör att gamla djupt nedgrävda, och inte så roliga minnen och känslor, kommer till ytan. Det är en del av renandet som pågår hos var och en. Aisha Norths meddelanden skriver mycket om detta – och jag skulle rekommendera att du går tillbaka i tiden med läsandet av hennes meddelanden.

Sen är det detta med tålamod. Det är något som den mänskliga rasen inte har alltför mycket av, något som är värt att medvetet odla. Den Gyllene Åldern startade officiellt vid slutet av 2012, manifestationerna i det yttre börjar nu komma fram och bli märkbara för alla. Mer kommer denna sommar.

Du beskriver dig som ljusarbetare, vilket du naturligtvis är. Du kanske skulle börja tänka på dig själv också som ljuskrigare (lightwarrior). Tänk då på hur Ärkeängel Michael krigar för ljuset med sitt svärd. Att se sig själv som en ljuskrigare kan vara fördelaktigt då det medför ett erkännande att detta är en hård kamp, som inte är för de tvehågsna, även om det går upp och ned för oss alla ibland.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)