Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar




Frågor och Svar, 14 november 2013



Hej per staffan

Tack för en fantastisk sajt som bekräftar min egen information och upplevelser.

Det är något jag inte blir riktigt klok på när det gäller mig själv. Jag har läst er sajt över ett år nu och tycker att jag kan förstå det mesta med själ och hjärta men en sak är - varför upplever jag så mycket negativt med min omgivning? Har inte haft några problem förut. Jag har bearbetat det en längre tid nu och jag kan förstå att det är min läxa att älska alla i min omgivning, men nu tycke jag att det hela håller på att gå över styr.

Har en känsla av att jag med mitt sätt att vara som en tillmötes gående och lyssnande och positiv människa drar åt mig andras elakheter för att rensa men jag har inte fullt förmågan att urskilja och upplösa alla elakheter. Har du något tips hur jag ska göra. Jag ber och sänder ljus för andra och mig själv men min inre negativa känsla ligger kvar.

Tack på förhand,

Maria


Hej Maria,

Jag vet inte om du har missat så mycket eller om det bara är den fortsatta kampen mellan ljus och mörker som tröttar ut dig. Kanske vad du har glömt bort är att mycket gammalt slagg, skräp och negativitet som finns i våra cellminnen nu behöver rensas ut, eftersom det inte kan finnas kvar hos oss i de högre vibrationerna. Så det kommer till ytan hos oss alla för att transmuteras, de uppväckta och de ej uppväckta. Det blir då paradoxalt mer negativitet som försiggår i dina omgivningar. Du säger att negativitet kommer från andra, och jag tar dig på orden. Men rensande sker inom oss alla, dig liksom de, och det kommer till ytan.

En annan möjlighet är att de ej uppväckta, som ser ditt ljus, din harmoni och utstrålning, vill testa dina gränser, såsom barn som testar sina föräldrars gränser för kärlek. Rådet blir att du håller dig borta från all negativitet, samt att du inte dömer dem eller dig själv.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)