Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 20 aug 2012Fråga:

Hej!

Jag har en fråga. Jag undrar varför vi inte får några meddelanden från Greg Giles på sista tiden. Det står på en hemsida att han inte längre är medlem av Den Galaktiska Ljusfederationen?

Vänliga hälsningar från ÅsaSvar från Per Staffan:

Hej Åsa,

Tack för att du tog upp frågan om uteblivna meddelanden från Greg Giles, jag hade nästan hoppats på att någon skulle ställa frågan. Jag tänkte en hel del på det innan jag agerade. För knappt ett år sedan så kvalificerade jag Gregs meddelande som av Ljuset och intressanta. De har dock förändrats vartefter och särskilt under de senaste månaderna. Jag har gjort ett antal observationer som jag sammanfattar här nedan:

Meddelandena innehåller en hel del information som är gemensamt med många meddelanden av ljuset. Det gör att folk kvalificerar information via GG som korrekt - man känner igen sig. Sedan smygs det in information som inte finns någon annanstans och som i själva verket är falsk, vilket underminerar andra meddelanden. Det får ljusarbetare att tro att det kanske är något fel med de andra, och börjar ifråga sätta dem. Ett närliggande exempel på detta är frågan om flodvallar runt kusterna, som inte kommer fram någon annanstans, det är mer eller mindre ren skrämselpropaganda, eller ”Fear Porn” som en del har kallat det. Man opererar som sanna mörka/illuminati: Först skapar man ett problem i sinnet hos folk som inte existerar och sedan erbjuder man sig att ge en lösning. Man skapar då en känsla hos ljusarbetarna att det kanske inte kommer att gå så bra som alla andra meddelanden säger, det är bästa att jag inte höjer mina förväntningar allt för mycket, och på så sätt dämpar man förhöjningen av det kollektiva medvetandet, eller motverkar det.

Vad som står helt klart är bristen av kärlek och respekt gentemot oss ljusarbetare på jorden eller markpersonalen som vi är. Man diskuterar kärlek ibland och då i mer abstrakta termer, men man får inte en känsla av att de hyser någon kärlek. Om något är det snarast en betingad kärlek - är ni med oss eller ej. Skriv på hos oss om ni tror ni duger, osv.

Man talar ned till oss. De har långa, långa avsnitt som säger ”Förstår ni detta nu? Har vi uttryckt oss tillräckligt klart? Är detta klart? Har ni förstått och kan vi lämna detta nu?” osv. Respekten för den roll vi spelar i detta finns inte, det är snarare en attityd av - har ni dumskallar förstått detta än, vilket kanske kan gå hem hos en del med bristande självförtroende i 3D.

Språkbruket och uttryckssätten är inte imponerande, kommer inte från ett högt plan. När man drog tillbaka två tidigare meddelanden så lovade och lovade man att detta aldrig, aldrig skulle hända igen…. För mig lät det som en skolpojke som hade blivit tagen på bar gärning och lovade fröken att han aldrig skulle göra om det.

Sen har vi det här lustiga att de vill och insisterar på att man skall skriva sina kommentarer på Greg Giles sajt – mycket misstänksamt. De som är av ljuset kan läsa våra tankar och privata mejl. De behöver inte och begär aldrig att vi skall skicka våra kommentarer till en viss plats så att de kan läsa. Det kan bara betyda att de inte kan läsa våra tankar och behöver att vi skickar dom till dem i skriftligt format, dvs de är inte själva i 5D.

Tack också för att du skickade sajten där det uttrycks att Greg Giles meddelanden inte längre är medlem av den Galaktiska Federationen av Ljus:

http://thefederationoflight.ning.com/profile/GregGiles

Jag hade inte tidigare sett detta, utan följer min egen urskiljning, intuition och vägledning från Saint Germain. Men denna borttagning av Greg Giles från denna sajt speglar helt mina tankar.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)