Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 5 juli 2013Fråga:

Hej Per!

Tack för intressant hemsida och blogg.

Jag har sedan många år tillbaka ett eget företag där jag arbetar med samtal, vägledning och kurser. En av anledningarna till att jag startade eget var för att jag tycker att det är så himla roligt att möta andra människor och inspirera dem till att följa sitt hjärta och sina drömmar. En annan anledning var friheten att styra över min tid och mina uppdrag.

Tidigare när jag satte upp personliga mål så upplevde jag att de också förverkligades. Jag hade många saker som jag önskade och väldigt gärna ville uppnå och förverkliga. Det var härligt att kunna ”bocka av” det jag planerat och uttryckt som ett mål och sedan lyckats J. Nu har jag inte längre den förmågan att sätta upp mål och fokusera på dem. För mig känns det som att det har tagit slut i önskeboxen och jag befinner mig i ett tillstånd av dagligt varande med inre frid och harmoni oavsett vad jag gör J. I min bubbla är jag nöjd med mitt eget sällskap och har inte behov av någon yttre inspiration eller inverkan. Älskar att vara i naturen, promenera, vara vid vatten, meditera, reflektera osv.

Mitt mentala jag vill säga att det är helt ologiskt, förvirrande och att det inte kan fortsätta så här. Men inom mig känns det som helt rätt och att allt är som det ska. Upplever mig som en stark, trygg och öppen person som har lätt med sociala kontakter. Har dock alltid haft känslospröt för det osynliga, outtalade, tänkta samt haft svårt att befinna mig i miljöer med skadlig/tung energi. Känner av, som många andra, energiförändringar och höjningar. Har ett stort behov för utrymme vila och kontemplation samtidigt som jag kan vara full av energi och vilja i att vara delaktig i något.

Jag vill ut igen och vara verksam ”in the real world”. Har du någon förklaring till det som sker eller vad jag kan göra för att komma vidare och fortsätta med mitt arbete?

Tacksam för svar,

Bästa hälsningar
JohannaSvar från Per Staffan:

Hej Johanna,

Ledsen för dröjsmålet med mitt svar. Jag får väl lov att säga att du låter som en mycket normal och framgångsrik Ljusarbetare. Du har förmåga att gå inom och trivs att vara med dig själv, ensam. Andra kan vara rädda för detta. Du beskriver bra skillnaden mellan hjärtat som talar och hjärnan som talar. Du följer hjärtat och det gör du rätt i.

Jag läste för ett tag som från Meline Lafont. Hon skrev att hon är helt nöjd ensam, och har just ingen som hon kan relatera till, som skulle förstå henne. Vi har kontakt med andra sidan och när den kontakten växer så kan relationerna i 3D minska av i antal. Till tröst för din hjärna och önskan om vara mer aktiv så kommer du säkert att få tillfälle inom kort. Jag talar om de stora händelserna som ligger strax inför oss – ”Eventet”. Här kommer du att få möjlighet att gå ut och tala med människor, som då säkert är förvirrade. Vi Ljusarbetare har uppdraget att gå ut och stödja dem. Då får du mer tillfällen att vara bland folk, och med en historia att berätta.

Om du känner för att träffa likasinnade så har vi en träff i Stockholm den 13 december.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)