Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 27 jan 2013Fråga:

Hej Per,

Jag har en fråga som jag funderat över en längre tid som jag undrar om du kan svara på, eftersom jag nog inte är ensam om den.

I många av meddelandena står att de snart kommer att ge sig tillkänna, och att de varit hos oss längre redan. Ibland meddelar de att de redan finns bland oss, och ibland har de sagt att de redan finns många bevis för sina besök genom tiderna, genom bland annat avbildningar av små människoliknande varelser med stora sneda ögon. Rysslands premiärminister Medvedev har sagt att han vill avslöja (varna) vad de vet om aliens på mötet i Davos, och hänvisar till dokumentären "Men in black" (47 min: http://youtu.be/kIyrpTv2kUg ) som beskriver dem som både främmande och skrämmande.

Det kanske inte är så konstigt att myndigheterna tror att folk kommer att bli rädda, för bilden stämmer ju inte alls men den vi får av dem på st-germain.

Varma hälsningar

Eliah

Svar från Per Staffan:

Hej Eliah,

Tack för din fråga.

Ja, vi får väl se vad President Putin säger i Davos, om vi får det ocensurerat. Mötet i Davos organiseras och andra möten inom Bilderburger gruppen ordnas av den rådande världseliten, dvs Illuminati och deras undersåtar. Det är därför osannolikt att något av värde avslöjas där, utan det blir ett forum för att hålla sig till ”partilinjen”. Å andra sidan finns det många som säger att Putin, liksom Obama spelar dubbelroller. De är båda av ljuset, men spelar spelet med Illuminati på ett listigt sätt.

Då det gäller de små med sneda ögon så tillhör de en utomjordisk ras som heter Zeta Reticuli som har fått smeknamnet de Grå. De är små och Grå, det finns dock de som är långa och Grå också, alla med sneda ögon.

Det är ras med problem. Deras genetik håller på att kollapsa och de kom till Jorden för att skapa en bland ras med mänskliga gener. Det var deras farkoster som kraschade i Roswell, Arizona, 1947. Därefter ingick de i förbund med den hemliga amerikanska regeringen och fick tillstånd att bortröva mänskliga foster och ha baser på Jorden i utbyte mot att de gav avancerad teknologi till den amerikanska militären. De har skapat en blandras mellan dem och människor, som finns på deras baser. Dessa barn känner ofta en stark dragkraft till sina jordiska mänskliga mödrar, som de aldrig har sett.

De Grå tillhör inte den Galaktiska Federationen av Ljus och är spirituellt inte mer avancerade än vad vi är, utan bara teknologiskt mer avancerade. De har försökt att rädda sin ras med vår ofrivilliga hjälp. De tillhör inte Ljuset. Det blev dock inte stoppade av GFL, för utbytet skedde av fri vilja från vissa individer på jorden.

De som är medlemmar av den Galaktiska Federationen av Ljus (GFL) består av både fullt mänskliga raser och icke mänskliga, som har utvecklats långt och befinner sig i 5D. Deras tankesätt och meddelandena är vad vi lägger upp på St Germain.

Jag hoppas att det ger en förklaring. De Grå kommer att avslöjas och deras aktiviteter att helt upphöra. Det finns och andra mörka utomjordingar, men de befinner sig inte på Jorden.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)