Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 27 dec 2012Fråga:

Hej!

Vaknade upp för ca2 år sedan och har följt denna blogg ungefär lika länge! Jag känner att något mer påtagligt borde hända nu. Det har pratats om avslöjanden, om första kontakt, om att förra julen var den sista i sitt slag, att vi ska bunkra upp med mat och vatten för en övergång mm. Att jorden går in i ljusare energier är ju fantastiskt men att vi skulle få en första kontakt med utomjordingar och kontakt med vår inre jord verkar lysa med sin frånvaro. Det känns som man blivit förd bakom ljuset. Varför kan man i så fall undra?

Christina

Svar från Per Staffan:

Hej!

Ja, vi är många som väntar på förändringar i det yttre. Dessa har blivit försenade och så vitt jag förstår var fullt planerade för 2012. De mörka gav dock inte upp, såsom var planerat för 2012, men är mycket försvagade. Deras första prioritet är vår säkerhet och förhindrandet av onödigt lidande, även om det innebär att man inte fullföljer tidsramen som först var tänkt. Det har varit en kamp, och även de har förvånats över motstridigheten av de mörka, trots att de mörka inser att de inte kan vinna, och i princip bara gör de värre för sig själva då det har besegrats.

Samtidigt har det förklarats att förändringarna i det yttre är ett slutresultat från våra kollektiva förändringar i det inre. Som du säkert har lagt märke till så har betoningen denna höst varit på vår inre utveckling och de olika aktiveringsdagarna, såsom 11-11, 12-12 och 12-21, vilka har lett till en successiv upplyftning av våra vibrationer, energinivåer, medvetande. Det har också påverkat de mörka, och försvagat det mörka tänkandet, och fört dem på en relativ skala emot ljuset.

Man har således valt att försena de yttre förändringarna för att de skall gå så smidigt som möjligt, och under tiden har de stärkt ljusets energinivåer på jorden, och försvagat de mörkas krafter. Året 2012 var det sista i dualitet, i Fiskarnas tecken. 2013 blir det första året i Vattumannen och början på den Gyllene Åldern. Ljusenergi kommer att fortsätta att flöda in till Jorden under 2013 och vidare, slussarna är öppna så att säga. Ljuset ackumuleras på Jorden. Det innebär att det går att genomföra de yttre förändringarna, såsom nya regeringar, nytt ekonomiskt system, nya teknologier … samt avslöjanden om närvaron av GFL, samt existensen av Agarta, Mästarnas återkomst … med mera.

Parallellt med detta blir det möjligt för individer som har kommit längst på vägen av upplyftningsprocessen, på ett personligt plan, att lyftas upp än mer och nå en uppstigning till 5D. Detta sker individuellt för var och en i enlighet med deras beredskap. Detta kommer att pågå i ett antal år framöver. De som har bestämt sig för att inte försöka nå 5D kommer inte att klara av dessa höga nivåer av ljus och utvecklar sjukdomar och avslutar detta liv på jorden på så sätt, eller via olyckor mm. De som har som mål att nå 5D får mer tid på sig, och får hjälp särskilt när informationen kommer direkt från Mästarna, och GFL, och vi blir inte längre begränsade till information via olika kanaliserare.

Jag hoppas detta kan hjälpa din förståelse.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)