Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 29 november 2013Hej igen Per, Jag hoppas allt är bra med dig, och som vanligt stort tack för ert fantastiska arbete. Jag måste bara dela med mig av något som hände mig för en stund sedan, den första dagen efter att ISON kom:

Helt plötsligt började min telefon spela en låt utan att något program var öppet, det var dessutom en låt som jag inte lyssnat på nyligen, utan lite ytligt för ett par månader sedan. Låten var Coldplay´s Politik. Jag började skriva ned texten och blev ganska överväldigad, texten löd:

Look at earth from outer space,
Everyone must find the place,
Give me time and give me space,
Give me real don´t give me fake,
Give me strength reverse control,
Give me heart and give me soul,
Give me love, give us a kiss,
Tell me your own politik,

And open up your eyes,
open up your eyes
open up your eyes

Vilka ord! Jag har nog 1000 låtar i telefonen och så börjar just denna spelas, denna dag, jag finner det märkligt.

Det känns som om tecknen börjar bli bli tydligare, eller så har jag blivit bättre att se dem... Jag kämpar med att hålla avsikten för uppvaknande och uppstigning brinnande oftare, med målet att kunna göra det hela tiden.

Jag såg dessutom med största sannolikhet ett chemtrail som blev upplöst på ett märkligt sätt igår. Precis som i Wes Annac´s videoklipp som finns på Golden age of gaia.

Läste nyligen i någon kanalisation att det är en civilisation här som hjälper oss rena atmosfären, och att dessa uppträder som molnformationer. Det var som att något tog bort sektioner av chemtrailet, och det blev små delar kvar som sedan också förvann, och lämnade himlen blå.

Strax därpå driver en skock med små tunna moln in samma riktning som planet kom från, och följde planet. Det kan ha varit helt normalt, men sättet som chemtrailet upplöstes på bitvis var mycketunderligt.

Måste berätta en sak till som hände i oktober. I samma veva som St. Germain skrev att han skulle sända oss trollsländor, så satt jag ute i solen och tog en kaffe en dag, tror det var 3 dagar innan ni lade upp meddelandet. Jag sitter med händerna i knät i solen, så kommer en trollslända och sätter sig på min ena hand. En minut senare ungefär kommer en trollslända till och sätter sig på min andra hand, och de sitter kvar i flera minuter. Vad tror du betydelsen av detta är?

Ljus och kärlek

Ola


Hej Ola,

Din entusiasm och uppspänning smittar av sig. Jag ville att fler skulle få ta del av ditt meddelande.

Jag har inte så mycket att säga om detta, utan bara att du har förmåga att se händelser som händer i ditt liv på meningsfullt och inspirerande sätt och som en del av Ljuset du upplever. Andra kan alltför snabbt stänga dörren till lika positiva tolkningar och observationer. Kom ihåg att vi skapar med våra tankar och du skapar något mycket positivt.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)