Hilarion via Marlene Swetlishoff 29 november

hilarion2

 

November 29, 2015

Mina Kära,

Vi firar er uthållighet och ståndaktighet i att vidmakthålla ert Ljus och bidra till läkningen och stabiliteten av er planet. Det violetta Ljus fokus, som St Germain har inlett i samförstånd med jordens Ljus och Uppstigna Mästarna producerar den önskade effekten.

http://www.therainbowscribe.com/requestfromstgermain.htm

Vänligen fortsätt era ansträngningar. För varje person, som bidrar till detta fokus, multipliceras och förstoras denna energi, så att största möjliga positiva resultat uppnås. Att upprätthålla en lugn, fridfull och harmonisk avsikt skapar den nödvändiga stabiliseringen på er planet. Vi tackar er för att ni samarbetar med oss ​​på det här sättet.

Tro på det gudomliga och vet att denna mäktiga kraft av kärlek är närmare än ni tror ​​att kommunicera med er under dessa betydelsefulla tider. Öppna era hjärtan och sinnen för de möjligheter denna tysta gemenskap kan ge er. Ni har alla svar ni behöver inom er och dessa kommer oftast när ni minst anar det. Förvänta er det oväntade och var öppna för att anpassa er till de förändringar, som kan uppstå. Fånga ögonblicket, som det materialiseras för dig. De, som inom sig har uppnått jämvikt, finner större frid, glädje och lycka i varje strävan. Att vara i dessa energier är ibland precis vad som behövs för föryngring och förnyelse av kropp, själ och ande. För andra kan det ta tid att kommunicera med naturen och ta del av skönheten som erbjuds. Lyssna till ert hjärta i allt och ni kommer alltid att vara i linje med er högsta och största goda.

Anpassa er till er Gudomliga Essens varje morgon och när som helst då ni märker att ni har avvikit från ert harmoniska inflytande. Detta är ett konstant behov för att hålla er kvar på er valda väg. Som nämnts många gånger tidigare, att använda vilja och/eller meditation hjälper er att uppnå och bibehålla en högre frekvens nivå, vilket är mycket fördelaktigt för att upprätthålla en strålande hälsa, välbefinnande och en positiv syn på livet i den fysiska verkligheten. Den mänskliga hjärnan behöver ständig förstärkning av positiva affirmationer, uttalanden och tankar för att motverka bombardemanget av kaotiska krafter, som snabbt kan få er att vackla från ert önskade resultat.

Den största gåvan ni kan ge er vid denna tidpunkt är att ge kärlek till er egen varelse, så ge kärlek, medkänsla och förståelse till dig själv, så blir det lättare att utvidga dessa egenskaper till andra runt omkring er. Trots exempel på motsatsen, vimlar det av gudomlig godhet inom människor överallt. Använd er urskillningsförmåga och era intuitiva förmågor i linje med ert hjärta och allt kommer att bli bra. Vi är alltid med er och vår kärlek omger er hela tiden.

Tills nästa vecka …

JAG ÄR Hilarion

2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Vårdare av symfonier Grace

Härmed tillkännages att skapandet av videor med andra än författaren / kanal / skrivare några meddelanden från denna författare / kanal / skrivare personer är förbjudet utan tillstånd från henne.

Tillstånd ges att dela detta textmeddelande på andra bloggar och webbplatser så länge textmeddelandet publiceras i sin helhet och ingenting har ändrats, eller ändras på något sätt och författaren / kanal / skrivare kredit, upphovsrätt och levande webbplats länkar ingår som källa för meddelandena.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Du gillar kanske också...