Hilarion via Marlene Swetlishoff, Juli, 2017

 

Kära hjärtan

Jag kommer flygande under vingar utav kärlek! Situationerna på Jorden fortsätter i reformation och renässans. Allting som var förut håller på att ändras och detta, så klart, för tumult i energierna när dessa händelser utspelar sig. Seendet från själens perspektiv, detta är en ärofull resa ni har valt att vara en del utav och ni valde den innan er nuvarande inkarnation. Ni var medvetna att det skulle hända och ni visste att det skulle utspela sig utan er fulla medvetenhet och eran förmåga att komma ihåg. Vid denna tid, öppningen, reningen och förfiningen av ert hjärtechakra är vad som pågår för de av er som uppnått denna nivå av spirituellutveckling.

När hjärtat (både fysiskt och eteriskt) blir renat, kommer det komma upp många energier och intryck som ni har tagit på er omedvetet och förvarat i era celler när ni levde ert liv, under dagen. Ni kommer också upptäcka att dessa energier och tankar är inte era egna energier men det är några som ni ”plockade upp” från andra. Det är starka transmutationer som tar plats vid det fysiska hjärtat och det är den reningen ni kan känna intensivt så vi rekommenderar extra mycket vila och tillräckligt vattenintag vid denna process.

Många av er blir mer känsliga emot ingredienserna som finns i er mat som ni intar, detta skapar obekvämhet i eran matstrupe och i eran hals. Symptomen är på grund av för mycket aciditet i systemet som irriterar halsen och gör så att torrhostning händer spontant. Det skulle tjäna er mer att undvika mat som orsakar för mycket aciditet och konsumera en mer alkaisk diet. Genom att göra urskillning på vilken mat man ska äta och vilka man ska undvika, kan det underlätta obekvämhet ni har. Om ni upplever aciditet, skulle det vara smart att gå emot en mer alkaisk diet under en viss tid, tills symptomen dras ner.

Det är viktigt att vara medveten att era fysiska kroppar är påverkade av ovanliga symptom när de kemiska ändringar tas i akt inom och ni behöver ta steg till att anpassa till denna process. Ätandet av rå, färskt mat och ta dagliga intag av koncentrerande gröna pulver i ett glass med juice kan vara hjälpsamt inom denna process och även att lägga till flytande klorofyll. Detta kommer att tjäna er med en större balans inom det mänskliga operativ systemet.

Håll era dagliga måltider enkla genom att inte konsumera så mycket olika i varje måltid, kommer också att tjäna er väl. Även är det viktigt att utesluta socker produkter, det kommer att klara upp obekvämhet ni upplever eftersom denna produkt är inte befrämjande för att hålla upp god hälsa. Sen också såklart, uteslutningen av behandlad mat och raffinerad mat kan tjäna er stort. Om eran mat kommer i paket betyder det att maten inte är tjänande för er mänskliga kroppar därför att livskraften är inte närvarande i maten.

Ibland funkar saker och ting olika för olika personer, vissa saker är mer hjälpsamma för någon annan därför att det viktigt att vara knuten internt, använda ert eget interna guidningssystem. Lyssna på den tysta rösten inom när den försöker prata till er för att få er att veta vad er kropp behöver varje dag. Ju mer ni blir medveten av denna guidning och ni följer visdomen, desto mer kraftfullare blir det interna som guidar er till alla nyanser av ert liv. Varje gång ni gör detta tar ni tillbaka er egen spirituella kraft och ni blir till slut mästare i varje rum av ert liv.

Vet vem ni är och hedra denna medvetenhet, för att ni är ”experter” när det kommer till er egen kropp, vad som behövs för att uppehålla balans och optimal hälsa. Er kropp är ert tempel, det är fordonet för ert själs uttryck och den behöver bli renat för att de högre aspekterna av er gudomliga essens kan bli närvarande i den. Ett renat sinne och kropp gör denna kontakt mycket lättare och fyller den med välsignelse. Det öppnar vägen för en djupare kontakt till de spirituella sfärer som blir möjliga och detta öppnar vägen för spirituella gåvor som lyfts upp till ytan för ert erkännande, användande, lärande och växande så ni kan utöka och ta steget i den extraordinära person som ni verkligen är.

Hitta sätt att uppnå lycka och skratt i varje stund, även när gärningar ni gör känns tråkiga eller onjutbara. Allting ligger i ert sätt att se, så om ni går emot lycka i allt ni gör, kommer ni ge er själva en gåva utav pånyttfödelse och uppfriskande. Genom att göra inre och yttre rensningar skapar ni ett nytt tillfälle för nya möjligheter att komma flöda in i ert liv och detta skapar en bättre värld för er själv, era kära och hela världen. Universum svarar till de som skiner starkt från deras hjärtan genom att bada i pågående välsignelser, mirakel och lyckliga synkroniciteter.

Tills nästa månad.

JAG ÄR Hilarion.

 

 

 

 

Översättare: Jonas Finn Larsson

 

 

Du gillar kanske också...