Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 juli

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 16 juli 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en magisk dag och jag älskar varje tum av den. Allt händer så fort nu, jag är förvånad över allt som händer på Jorden nu. Den ena händelsen avlöser den andra. Det ena avslöjandet följer på det andra. Folk vaknar upp och ser sig yrvaket omkring. Vad är det som händer egentligen? Vad är det med vår värld? Det verkar som att ingenting är som vi trodde att det skulle vara. Har vi verkligen förts bakom ljuset på detta sätt? Är våra politiker bara en viljelös massa i ett större maktspel? Ja frågorna är många och svaren finns inte i media även om media nu börjar läcka ut en del av allt som står skrivit dem på näsan. Det händer så mycket så en seriös journalist kan inte bara låta det passera. Nyheter är ändå nyheter och folket är dem han skriver för, oavsett vem som har makten i landet.

Ja, det är speciella tider ni lever i nu, kära barn på Jorden. Allt väcks upp, mörker kommer fram och försvinner. Glädje blandas med sorg för nära och kära som lämnar arenan och återvänder hem. Vår kärlek och healing går till dem som blir lämnade kvar i sin ofattbara sorg. Var förvissade om att de är väl omhändertagna och att de kommer att stötta er från andra sidan tills ni möts igen. Ja, sorgen och glädjen går han i hand på Jorden idag. Ljuset strålar obarmhärtigt och väcker upp allt som kan väckas upp. Trösta er med att för varje mörker som kommer upp så blir det ljusare på Jorden.

Ljuset ersätter mörkret och ger rum för alla de ljusa idéer och tankar som finns på Jorden och de kan nu manifesteras där. Detta har också skett på en del håll i världen och det är också ett pågående skeende på Jorden idag. Det är en pågående process för att ge de bästa förutsättningarna för att förändra världen vi lever i.

Ja, ljuset är vår vän och kommer med kärlek och fred. Den befriar våra själar från mörkret och ger dem möjlighet att pröva sina vingar. Det är dags att flyga nu, kära barn på Jorden. Släpp all tvivel och all oro och lyft dina ögon upp mot ljuset. Låt det skölja över din kropp och rensa all rädsla som finns där. Låt den ersättas av kärlekslågan i stället och din nya tid på Jorden har börjat. Dina första steg in i himmelriket kan starta och Jorden blir genast en bättre plats att leva på. Du sprider denna glädje och kärlek till alla runt omkring dig och de kan också börja gå åt samma håll som du. Ringarna av människor som sprider kärlek blir större och större, snart är hela Jorden med dess befolkning i det himmelrike som de har gömt i sina hjärtan.

Många har börjat gå och många kommer efter. Det är en ström av människor som nu har börjat denna vandring och det ger en vördnadsfull känsla av kärlek och respekt för detta folk på Jorden som nu vandrar mot sitt himmelrike. Det är en helig väg de går på. Himmelriket finns redan vid deras fötter. Lyft ögonen och se ljuset som nu har öppnats för er, ni människor som nu så modigt tågar fram. Vi är med er, vi är mitt i bland er och vi älskar Er så mycket.

Med stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...