Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 oktober

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Torsdagen 29 0ktober 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är tacksam för allt som ni människor har gjort på den här planeten idag. Det är många modiga människor som har arbetat för att få fram fred och välstånd för alla människor på jorden.

Nu är det dags för alla människor att dra sitt strå till stacken. Alla kan bidra med något. Många har låtit sitt ljus skina över hela jordklotet i otaliga meditationer både egna och tillsammans med andra. Andra har låtit sitt ljus skina ner till Gaia bara genom att trampa på jordens yta. Allt detta har hjälpt Gaia och hennes yta till den punkt där ni står idag.

För många medvetna människor är det nu dags att handla och bistå med den gåva ni har. De flesta av er har en maning att gå åt ett visst håll. Det vore väldigt tacksamt om ni gick åt det hållet., för då hjälper ni jorden och er själva på det viset som ni tänkt er. Vara den del i pusslet, som ni bestämde er för att vara innan ni inkarnerade.

Vi vet att det är svårt, där ni just nu befinner er, men tro mig, det är värt alla försök ni gör. Vi finns vid er sida, uppmuntrar och tillrättalägger så gott vi kan. Vi försöker göra vägen så tydlig som vi kan, ty vartenda steg som ni tar nu är viktigt, för er och hela det mänskliga släktet.

Varför säger jag det här nu? Jo, det är i uppvaknandet tid som det stora avgörandet sker. Finns det tillräckligt med ljus för att lugna de stora massorna? Kan större delen av befolkningen vakna och följa med Gaia uppåt i skyn? Finns det tillräckligt med medvetna människor och ljusarbetare som kan sända ut så mycket ljus och kärlek, så att lugnet kan bibehållas?

Ja, vi tror faktiskt det. Vi tror att det finns så mycket ljus på jorden idag, så att detta ska kunna fungera. Därför manar vi Er, ni som är på väg, att fortsätta att sända ert ljus, dit ni känner att det behövs. Fortsätta att söka ert hjärta med dess stora potential av kärlek och kontakt med era högre jag. Detta kan inte bli viktigare än nu. Det är nu det gäller. Sänd, Sänd Sänd så att nya själar kan väckas, så att det till sist kan eskalera genom jorden och lyfta hela mänskligheten högt upp i skyn, dit ni hör hemma. Tillbaka till er Fader och era familjer som väntar er där.

Detta är ett viktigt budskap i en viktig tid, så låt era hjärtan skina ut all kärlek de kan och vi finns där och låter den lysa tillsammans med er.

Med så mycket kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...