Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 23 november

Teamet

Caroline Oceana Ryan

Ett meddelande till Ljusarbetare

23 november

 

Den senaste guidningen till Ljusarbetare, från våra vänner, de Galaktiska- och Ängla-varelserna från femte och sjätte dimensionen som är kända som Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är glada att ha denna möjlighet att tala med er igen idag. För många är detta en tid då helger närmar sig och tid med familj eller gemenskap. En tid att minnas händelserna och viktiga stunder under det gångna året, med drömmar och hoppfulla tankar för vad som kanske kan hända under nästa år.

Mitt i våra välsignelser för glada helgdagar, vad de än kan betyda för er, ber vi er, att bland era drömmar för nästa år, att ni inkluderar fullt Avslöjande (Disclosure) för den Galaktiska närvaron.

Ni är ”inom räckhåll” för att detta ska ske under nästa år, tillsammans med fullt antagande av NESARA lagen.

Även om vi ofta har nämnt dessa två aspekter av ert liv på Jorden som mer och mer blir i femte dimensionen, nämner vi dem igen nu, när ni åter igen går in i ett nytt fönster av potential för att dessa helt ska ske, även om de har utvecklats i tysthet under många månader nu.

Ni guidas inte bara av de av oss i den Intergalatiska Konfederationen. Ni är också konstant vakade över och det sänds energier av healing, kraft och upplysning – nu mer än någonsin, sedan Atlantis fall – av många cirklar av Änglar som omger Jorden och sjunger in toner av hög resonans som är Kärleken Själv.

Dessa toner innehåller den sortens frekvenser som väcker upp dem som är villiga att bli väckta, och det öppnar dörrar i det mänskliga medvetandet som i sin tur öppnar dörrar inom Jordens sociala, ekonomiska och politiska strukturer.

Det har anlänt nya vågor att Galaktiker, som hjälper Jorden genom att ta isär den gamla energiteknologin som för länge sedan sattes på plats av den gamla maktstrukturen, i ett försök att hålla ert medvetande lågt och kraftlöst.

Vi ber er nu att dagligen visualisera att NESARA är helt antaget, och att Disclosure sker fullt ut.

Håll också i era hjärtan bilden av St Germains Violetta Flamma som omger Jorden, så ofta som möjligt under dagen.

Inte bara för att detta kommer att föra med sig ett stort steg framåt i termer av mänskligt medvetande, mänskliga rättigheter och häpnadsväckande ekonomisk och politisk förnyelse och reformer, så dessa är enormt betydelsefulla.

Men för att ert eget medvetande kräver dessa förändringar, som uttryck för er pågående resa framåt och uppåt i detta Universum, vilket också utvecklas och Stiger Upp (Ascending).

Ni har frågat oss, i era egna eteriska resor och er tider när ni talar med oss och de vi tjänar med, att uppmuntra dessa historiska händelser.

Inte bara för de yttre förändringarna de för med sig, utan för Kärleken, Ljuset och det högre medvetandet som naturligt måste följa med dem.

Och så ber vi er, att vid denna tid när så många kommer att ha en speciell dag och en speciell måltid vid Thanks Giving, att ni tackar era högre jag och själar, som kräver att denna stora förändring sker nu på Jorden.

Inte bara för de resulterande reformerna och den ekonomiska och sociala rättvisan som blir resultatet. Utan för massuppvaknandet som det betyder när de tar bort slöjan.

Som en stor snöboll som får upp fart och volym när den rullar nerför en backe, så kommer allt firande, Kärlek och Enhet runt planeten växa exponentiellt, även i stunden dessa formellt tillkännages.

Så visualisera den stunden ofta, och känn djupt glädjen och upprymdheten ni kommer att uppleva i den stunden – och ja, var Tacksamma!

För i era hjärtan, i era drömmar om vad som är och vad som kommer att vara – detta är redan er Sanning. Detta har redan hänt.

Vet och tro detta, för det er egen skapelse.

Namaste! Vi tackar för ert mod, ert medvetande och den pågående skönheten i era Jordliv.

 

Copyright 2015, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2015/11/23/a-message-to-lightworkers-november-23-2015/

 

 

Svensk översättning: Åsa Falk www.st-germain.se                      .

 

 

Du gillar kanske också...