Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 3 april

m_magdalena

Maria Magdalena

Söndag 3 april 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag hälsar till Er allihopa. Vi befinner oss nu i de yttersta av yttersta tider och marscherar nu i full fart in i en ny epok. Visheten och förståelsen över hur det är att leva i den 3:e dimensionella verkligheten är nu fullbordad. Ni har tillräckligt med kunskap och förståelse för att kunna hjälpa och leda andra med liknande problem. Det har varit en lång process som har etsats sig in på djupet.

Hela er historia finns nedtecknad i Akasha biblioteket och den kan vara till nytta och förståelse för andra att lära sig av. De som vill förkovra sig i detta har otroligt mycket att gå igenom. Det är årtusenden efter årtusenden av historia att hämta, alla med varierande grad av erfarenheter. Man kan söka efter nästan vad som helst och den finns där för alla som är intresserade. Till detta så har du en egen bok med dina livserfarenheter som du kan dela med dig av om du så tycker. Det är många historier som berättas vid olika möten men allt är frivilligt och tas bara upp om det passar in i sammanhanget. Ja, ni har mycket som ni ska gå igenom innan ni stiger upp som mästare av er själva. Det blir er mentor som delger er allt som ni behöver veta och förstå när den tiden kommer.

Jorden är på väg upp och hon är otroligt vacker att se på. Alla färger, allt harmonierar med varandra. Det är så otroligt vackert att se på. Vi som ser hur hon ser ut i den 5:e dimensionen är hänförda över hennes otroliga skönhet. Vi är tacksamma över att ha fått bistå henne i hennes stora transformation. Hon ligger snäppet före er men ni är inte långt efter. Hon upplever och känner in den 5:e dimensionens kärlek och skickar nu så mycket kärlek som hon kan för att läka sin ytvärld.

Mycket är på gång, många är det som försöker hela Moder Jord nu, så gott de kan med de hjälpmedel som de har. Andra teknologier kommer fram så fort NESARA och GESARA har vunnit laga kraft och då går det fort, kära barn på jorden. För detta är vad många längtat efter, att få fred på vår jord och läka alla sår som uppkommit i maktens och girighetens tecken. Här finns allt som ni behöver, vi behöver bara dela med oss, så att alla kan få sin beskärda del av kakan. Inga stridigheter behövs när ni har allt vad ni behöver. Då kan ni lägga ner vapnen tillika med rädslan och omfamna varandra i stället. Arbeta sida vid sida i samförstånd och glädje för allas bästa, både var det gäller människor, djur och natur. Jorden är en enhet tillsammans med er, ni hör ihop och behöver hjälpa och stötta varandra. Det är då ni förstår det sanna livet i en 3 dimensionell skapelse.

Med dessa ord avslutar jag och önskar er en fortsatt lyckosam resa fram mot målet.

Stor kärlek

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...