Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 21 november

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

21 november 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

När så många av er närmar er Tacksamhetshögtiden, tackar vi för er alla! Med eller utan en högtid, är varje dag en Tacksamhetens dag i himlarna! Vi är tacksamma för vår existens, oavsett vilken dimension vi existerar i. Vi är tacksamma för er existens. Vi vet att var och en av oss bidrar till alla andra och när vi bevittnar ert mod på jorden inspireras vi att hjälpa er ännu mer. Vi älskar er mer än ni någonsin kan föreställa er.

Det krävs mod för att inkarnera på er jord. Ni är inskrivna i en mycket svår skola här, en verklighet där känslan av separation från Källan är mycket djup. Ni är eviga själar som har mänskliga erfarenheter och om ni verkligen kunde omfamna denna verklighet, då skulle ni leva i ett tillstånd av kärlek och tacksamhet för allt i livet – allt det som ni bedömer som bra, det ni bedömer som dåligt och allt däremellan. För i sanningens namn så är varje själ på denna planet, precis som ni, i det att de strävar efter att minnas deras sanna natur, precis som ni gör. Varje själ är ren i sin essens. Varje själ är oskuldsfull i sin kärna. Och det är ni också.

Så när många av er firar en högtid av tacksamhet, ta er tid denna vecka, om så bara för en kort stund, att uppskatta er själva. Uppskatta modet det tog att komma till denna jord. Uppskatta de vackra själar ni är. Uppskatta att ni strävar efter att känna och dela mer kärlek på denna jord. Uppskatta era talanger och de saker ni tycker att ni har gjort bra. Uppskatta de vackra relationerna. Och, om ni är villiga, kan ni även uppskatta de stunder då ni inte mådde så bra, för ni har lärt er något. Ni kan uppskatta de mest smärtfulla relationer, eftersom de lärder er, eller lär er, hur ni kan älska er själva och bekräfta ert eget, vackra ljus ännu mer.

Se om ni kan tillbringa bara en timme av ert liv där ni uppskattar er själva och allting runtomkring er. Det kommer att skapa kraftfulla, massiva förändringar i ert energifält som kommer att tillåta himlarna att hjälpa er ännu mer. Praktisera tacksamhet för er själva dagligen – kanske genom att ta ett par minuter innan ni lägger er till att uppskatta allt ni har gjort bra, allt ni har lärt er och allt det är ni är. Kära ni, tacksamhet är kärlek och det öppnar dörren för att ännu mer nåd och glädje ska flöda in i era liv! Glad TacksägelseDag, eller vi skulle säga, Glad Dag att säga tack på…varje dag!

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...