Moder Maria via Fran Zepeda, 9 september

Moder Maria, 9 september 2015

Via Fran Zepeda

 

Rena vita himmelska band av Gudomlig Renhet omger er nu. Ni känner det i min kärleksfulla omfamning. Andas in Gudomlig Renhet.

Den finns inom er nu, när ni andas in Skaparens Kärlek. Andas in Gudomlig Renhet med varje inandning och andas ut Gudomlig Renhet med varje utandning, till förmån för alla.

Det är er Själs strålglans, den lyser upp allt ni är. Utvidga ert väsen nu med djupa andetag från Skaparens Renhet och omslut ert väsen med det, alla era kroppar och er Själ.

Visualisera er själva i mina Kärleksarmar, ihopkrupna som ett nyfött barn, upplysta av Renhet, av Strålglans i perfekt samklang med Skaparen, som ni var när ni föddes in i Skapelsen. Se det skimrande vita rena ljuset från er Själ och gör anspråk på att det är er naturliga Strålglans.

Gudomlig Renhet innehåller den söta essensen av oskuld och nyfikenhet och accepterandet att ni är en perfekt återspegling av Skaparen. Den känner inga gränser. Ni är skapade från den och det är sanningen om ert innersta väsen, det är friheten att vara fulländningen av Skaparen i alla aspekter av ert väsen.

Det är den ljuvliga, mjuka, ursprungliga, ljusa känslan av skimrande klarhet och utstrålning, som lyser upp er Själ till sin naturliga lyskraft, i vetskap om att allt går att förvanda till Renhet med endast en utandning av Skaparens Kärlek.

Så andas in Gudomlig Renhet som er självklara födslorätt. Den färgar allt ni ser och tänker nu, med det mjuka skenet från ert sanna väsen. Den flödar genom alla era kroppar – den fysiska, mentala, emotionella och genom er ljuskropp.

Se den Gudomliga aspekten av Ren Gudomlig Nåd omsluta er nu med varje andetag av Skaparen som ni andas in. Andas in den Gudomliga Nådens skimrande rubinröda ljus. Känn hur den genomsyrar alla era kroppar och förankras i ert Hjärta. Låt den genomsyra er Själ med förnyelse och föryngring.

Gudomlig Nåd är Guds Ljus, som renar allt i ett svep med sin omfamning, i acceptans av Skaparens Kärlek.

Gudomlig Nåd omfattar känslor av frihet, förlåtelse och barmhärtighet, om fridfull acceptans och stilla hänförelse, om medvetenhet om ert Gudomliga Väsen och Skaparens Kärlek och känslan av evigt Gudomligt Flöde och välbehag i allt ni gör.

Det är känslan av sammetslen värme som tvättar bort alla orenheter i er hängivenhet för allt som är Ren Gudomlighet.

Ni har förmågan att ge och ta emot den, så att alla kan dra nytta av den. Alla tidigare handlingar raderas ut när ni vet att ni är Ett med Skaparen. Det ersätter allt fördömande och all negativitet med kunskapen om Sanningen – att allt föds ur Skaparens Hand och förblir där oavsett vad som händer.

Ni är värdiga Guds Kärlek i allt ni är och gör, även när ni gör fel och experimenterar och utforskar i mörker. För den andra sidan av det är Guds Nåd, Guds Barmhärtighet, så att ni kan återvända till Enheten, er medfödda födslorätt.

Så känn nu det behagliga flödet av Gudomlig Nåd genom era kroppar och ert Väsen och hävda den som er egen, och känn den i varje cell, molekyl och partikel i er kropp – så närvarande inom och utanför er att ni flyter på vågen av själva dess natur och genomsyrar allt ni är och allt ni erbjuder.

Min kärlek för er är oändlig och evig, och må ni acceptera Guds Nåd med varje andetag ni tar. Jag är för evigt och alltid med er i Kärlek och Nåd och Renhet. För evigt. Amen.

Moder Maria.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Source Link: Fran Zepeda Messages of Love and Healing

Copyright © 2011-2015 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. www.franhealing.com www.franheal.wordpress.com http://www.ouremergingdivinity.com

 

 

Du gillar kanske också...