Rådet, 31 januari 2015

Många kommer att se tillbaka och säga, ”Vad Hände?”

Kanaliserat genom Ron Head

31 januari, 2015

Rådet

Vi kommer att illustrera dagens budskap genom att be er att visualisera en vattendroppe som faller till botten i en trähink. Droppen inser inte att den inte är ensam utan faktiskt kommer att följas av två andra droppar, som var och en kommer att följas av två andra droppar o.s.v. När den första droppen landar i den tomma hinken så skvätter den. Och det ser ut som att effekten bara blir en liten fuktig fläck på botten. De två följande dropparna landar på vitt skilda ställen. Det finns fortfarande inget synligt vatten i hinken, men nu är det ytterligare fyra droppar på väg.

Det här är en bra illustration av uppvaknandet som ni är en del av just nu. Naturligtvis finns det många fler än två individer som ni kommer att påverka. Låt oss ta denna illustration framåt.

Snart finns det tillräckligt med droppar i hinken för att se en tydlig höjning av vattennivån. Och mängden droppar fortsätter att fördubblas och hinken ser ut att fyllas. Inte långt därefter verkar det som att vattnet ska rinna över.

Det, mina vänner, är exakt det tillstånd som ert medvetande befinner sig i just nu. Och dropparna fortsätter att multipliceras, eller för att använda en annan analogi som ni är förtjusta i – ni är den nittionionde apan.

Nu är det inte nödvändigt för er att finna den sista apan, den hundrade. Faktum är att det som följer kommer att vara 198 apor, eller hur? Allt ni behöver göra är att ta hand om ert medvetande och ha roligt under tiden.

Nu börjar vattnet rinna över kanten och nerför hinkens sidor. Se på. Observera. Njut. Inrikta er på att se det positiva i det som händer omkring er. Se de förändringar som är nödvändiga för att ta er till nästa högre tillstånd. Vi lovar er att i en nära framtid kommer många att se tillbaka och säga: ”Vad hände?” Var den vattendroppe som vet. Och ja, vi vet att vi har blandat ihop våra metaforer. Njut av det också.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...