Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla, 18 april 2020

Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 18 april 2020
 
Hej igen alla jordbor. Detta är Tim i Agartha. Jag fortsätter meddelandet nu, då ”min privatsekreterare” har vilat upp sig lite (ler).
 
Kära vänner, bröder, systrar och kusiner på jordytan. Var är er glädje?
 
Nu, när vågskålen har vägt över och Ljuset återvänder till jordytan starkare än någonsin, nu är tiden inne för att se/visualisera den värld som du vill leva ditt framtida liv i. 
 
Tro, hopp och kärlek älskade vänner! Behåll er tro på Ljuset, behåll hoppet om en bättre Värld och framförallt behåll Kärleken i era hjärtan. Visualisera den framtid du vill ha, den värld du vill leva i. I denna tid av isolering å ena sidan och hjälparbete för behövande å andra sidan upplever ni alla olika former av; saknad av gemenskap eller glädjen av att hjälpa era medmänniskor. 
Oerhört mycket bearbetas i ert inre, jordemänniskor. Det rensas och renas samtidigt som medkänslan, acceptansen och kärleken växer. Det är i denna process som ni alla – kollektivet – skapar den framtid som ni vill leva i. Tillsammans med närheten ni återfår till Moder Jord, naturen och djuren återfinner fler och fler av er Er Själva, vem ni är i er själ, i Ert Högre Jag som valt att tillfälligtvis vistas i en fysisk kropp. Minns att du inte ÄR din kropp, du är så mycket större, så mycket mer än så. Du ÄR Ljuset och du ÄR Kärleken eftersom du är Guds skapelse.
Samtidigt är du också unik, ni är alla unika, ni har alla haft olika upplevelser för att berika er själ/ ert högsta Jag. Detsamma för oss i Agartha och alla andra i Universum naturligtvis, vi har alla i frihet valt den väg vi har gått genom dimensionerna, allt för Universums ständiga utveckling i Guds Skaparens Heliga namn.
Vi är också alla fria i stunden – vi har friheten att skapa vår upplevelse av omvärlden. Du väljer alltså själv i varje stund din omvärld genom vad du själv fokuserar på, eller hur? Detta vet ni redan, jag vill endast påminna er för att ni ska vara uthålliga trots att mycket av omvandlingen/metamorfosen av Moder Gaia och hela mänskligheten sker i det fördolda. Ni kan dock se händelsernas utveckling närhelst ni väljer att öppna era ögon.
Oro och rädsla stänger lätt era ögon eftersom ni då ser vad ni tänker på. Gör vad du blir glad av och det som för dig in i flödet – det positiva energiflödet – i ett ”flow”. Skapa! Skapandet kan bestå av inre fantasibilder, att vandra i skogen kommunicerande med djuren, träden, havet, vinden eller mer konkret att skriva, måla, laga mat, faktiskt även städa och hjälpa dina medmänniskor.
”Var som ett barn”, som vår allas vän Jeshua sade. Var i glädje i stunden, i nuet och framförallt i ditt hjärta. Öva varje dag på att vara längre och längre stunder i ditt hjärta så ska du se att Mirakel sker. Lyssna på ditt hjärta som är så mycket klokare än din hjärna och du ska finna DIG SJÄLV. 
 
Älskade vänner, njut av livet och var i glädje för det sker stora, ofattbart stora och ofattbart underbara förändringar under ytan. Var i frid, var i tro, hopp och kärlek, VAR I DITT HJÄRTA.
 
Fantastiska jordebor, vi här i Agartha älskar er så mycket. 
 
Er vän Tim – Timothy Brokes var mitt namn på jordeytan, i Kanada.

Du gillar kanske också...