”United States of Africa” – Omvärderingsnyheter – lördag – 17-03-18.

 

”United States of Africa” – Omvärderingsnyheter – lördag – 17-03-18.

2017/03/18 05:39:00 E-postade, Intel, Nyheter

Mottaget via e-post 3:43 EDT för publicering ~ Dinar Chronicles

 

ZIM-valutan steg kraftigt under denna veckas rally, till $2,25 USN innan skärmarna stängdes av, tidigt i lördags morse.

Den lätta tillgången och efterfrågan på de nya ZIM-obligationerna/-sedlarna är anledningen.

http://www.herald.co.zw/bond-notes-now-at-102m/

HSBC kommer att hantera all inlösen av ZIM-obligationer/ valutor inom USA – skyddade av USA:s militär – på USA:s militära anläggningar. Vanlig förekommande hos ”United States of Africa” eller hur?

All annan växling av fiat-valutor, med nivåerna (Tier) 1 till och med 4, kommer att hanteras av de traditionella affärsbankerna som finns runt om i hela USA.

HSBC är de Kinesiska Äldstes globala affärsbankgren, och de har valt den för att tillvarata alla fiat-valutor, från alla banker i hela världen.

Separata ZIM-specifika 800-nummer, kommer att ges ut av alla USA:s bankoperatörer, när RV startar (när som helst denna helg), och andra som tillhandahåller tjänsten kommer att erbjuda er ett ZIM-specifikt möte, om ni ringer direkt till HSBC.

USA:s affärsbanker kommer att få ett digitalt uppdrag/tillstånd, för att kunna skicka Zim-innehavare till HSBC, men får inte tillåtelse att utföra inlösen, på grund av tidigare bedrägeri mot mänskligheten.

Denna sorgliga sanning innefattar ledarskapets styrelse på Wells Fargo, Chase, Bank of America och Citibank (alias för mänsklighetens tidigare förtryckare). Med stor kraft avlägsnades slutligen korruptionen.

Era konton är säkra nu, inklusive era nya digitala inlösningskonton, men det tog en hel livstid innan det skedde.

Om någon säger något annat, så ljuger de för att dölja sina synder. De förrädiska munnar som spottar ur sig sådana lögner, kommer att tas omhand efter RV.

Det är dags att välja sida Dinarland, Gud eller inte Gud.

Underleverantörernas banktjänstemän i Reno kablar ut de första säkra delbetalningarna, om uppdaterad bankinformation har verifierats, och skickats tillbaka.

Vi har hört att dessa banktjänstemän skickar sändningar fram och tillbaka.

Om någon tillhör en organisation, är det klokt att hålla ett öga på e-posten nu. Tyvärr kommer många snart att upptäcka att deras gruppledare för valutan, välståndspaketens handläggare och de humanitära organen är mycket falska.

Vi har förstahandsinformation om att Chase tar emot valutasamtal i banken på måndag morgon (17/03/20/) för VND, IQD och IDR. Men inte för ZIM, av de skäl som angetts ovan.

Det finns ingen begränsning på ZIM:s suveräna kurser (beräknad på $125.000 USN, som är centralbankens slutliga innehavsvärde), det är verkligen en ”öppen check” där varje inlösare kommer att tillåtas att fylla i sitt eget belopp (få sin slutliga inlösensumma).

Så bred ut vingarna mänskliga änglar. Den osynliga RV är nu redo att lysa genom nattens mörker, vid någon förutbestämd tidpunkt denna helg..

Med meningen, att er tid nu är kommen för att leda den gamla världen in i den nya … och under resten av ert ekonomiska missionsliv.

Verkligen historiska saker, och uppoffringar utan dess motstycke kommer helt säkert.

Så är det.

Aloha Ke Akua

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...